Deser z porzeczki
Składniki:
5 dkg biszkoptów
1/2 szklanki jogurtu
25 dkg serka mascarpone
2 cukry waniliowe
3 łyżki cukru pudru
3 łyżki likieru
20 dkg porzeczek
Wykonanie:
serek łączymy z jogurtem likierem oraz obiema cukrami
porzeczki obieramy płuczemy pod bieżącą wodą osuszamy
deser podajemy w pucharkach dajemy na 1/2 godziny do lodówki
Składniki:
5 dkg biszkoptów
1/2 szklanki jogurtu
25 dkg serka mascarpone
2 cukry waniliowe
3 łyżki cukru pudru
3 łyżki likieru
20 dkg porzeczek
Wykonanie:
serek łączymy z jogurtem likierem oraz obiema cukrami
porzeczki obieramy płuczemy pod bieżącą wodą osuszamy
deser podajemy w pucharkach dajemy na 1/2 godziny do lodówki