Pstrąg zapiekany z czerwoną cebulą
Składniki:
2 pstrągi
4 cebule czerwone
1 cytryna
sól pieprz
3 łyżki oliwy
Wykonanie:
sprawione pstrągi oprószamy solą pieprzem skrapiamy sokiem z cytryny
do papierze do pieczenia dajemy krążki cebuli układamy pstrągi polewamy oliwą
dajemy plasterki cytryny cebulę zieloną pietruszkę
pstrągi zapiekamy 25 minut w 190 st
Składniki:
2 pstrągi
4 cebule czerwone
1 cytryna
sól pieprz
3 łyżki oliwy
Wykonanie:
sprawione pstrągi oprószamy solą pieprzem skrapiamy sokiem z cytryny
do papierze do pieczenia dajemy krążki cebuli układamy pstrągi polewamy oliwą
dajemy plasterki cytryny cebulę zieloną pietruszkę
pstrągi zapiekamy 25 minut w 190 st