Pasta z makreli sera i koncentratu
Składniki:
15 dkg sera białego
2 łyżki majonezu
1 makrela wędzona
1 cebula
2 łyżki koncentratu pomidorowego
sól pieprz słodka papryka
szczypiorek
Wykonanie:
makrelę obieramy z ości rozdrabiamy widelcem łączymy
z pokrojoną cebulą majonezem koncentratem pomidorowym serem
doprawiamy solą pieprzem papryką dokładnie mieszamy
pastę podajemy z pieczywem
Składniki:
15 dkg sera białego
2 łyżki majonezu
1 makrela wędzona
1 cebula
2 łyżki koncentratu pomidorowego
sól pieprz słodka papryka
szczypiorek
Wykonanie:
makrelę obieramy z ości rozdrabiamy widelcem łączymy
z pokrojoną cebulą majonezem koncentratem pomidorowym serem
doprawiamy solą pieprzem papryką dokładnie mieszamy
pastę podajemy z pieczywem