Krakersy z pastą jajeczną
Składniki:
6 jajek
3 łyżki majonezu
1 łyżka śmietany
1 ząbek czosnku
sól pieprz
1/2 opakowania krakersów
Wykonanie:
jajka gotujemy na twardo obieramy miksujemy z majonezem śmietaną
doprawiamy solą pieprzem zmiażdżonym czosnkiem mieszamy
pastę przekładamy do worka cukierniczego z końcówką rozetki dajemy na krakersy
Składniki:
6 jajek
3 łyżki majonezu
1 łyżka śmietany
1 ząbek czosnku
sól pieprz
1/2 opakowania krakersów
Wykonanie:
jajka gotujemy na twardo obieramy miksujemy z majonezem śmietaną
doprawiamy solą pieprzem zmiażdżonym czosnkiem mieszamy
pastę przekładamy do worka cukierniczego z końcówką rozetki dajemy na krakersy